• Οι υπολογιστές tablets

  Ένας πολύ χρήσιμος τρόπος για να έχουμε έναν προσωπικό υπολογιστή φορητό είναι και τα λεγόμενα tablets. Tα συγκεκριμένα δεν είναι τίποτε άλλο από κανονικούς υπολογιστές μόνο που είναι ακόμα πιο μικροί από τους φορητούς υπολογιστές και συνολικά πιο εύχρηστοι.

  Βέβαια τα tablets pc θα λέγαμε ότι είναι περισσότερο ενδεδειγμένα για τους επαγγελματίες μιας και αυτοί βρίσκονται συνεχώς στον δρόμο. Συγκεκριμένα όλες οι μεγάλες εταιρίες που έχουν πολλούς πωλητές στο δυναμικό τους έχουν προμηθεύσει με τέτοια μηχανήματα.

  Και με αυτόν τον τρόπο οι πωλητές όταν βρεθούν σε κάποια εταιρία και πρέπει να υπάρξει παραγγελία τότε με την βοήθεια του tablet, η παραγγελία βγαίνει αρκετά γρήγορα, μιας και η οθόνη είναι αφής, αποφεύγοντας έτσι  το χάσιμο χρόνο με την δακτυλογράφηση.

  Εδώ να αναφέρουμε ότι υπάρχουν υπολογιστές που έχουν και μια γραφίδα, για την οθόνη αφής δίνοντας έτσι την άνεση σε αυτόν που τον χρησιμοποιεί να κάνει την δουλεία με μεγαλύτερη ταχύτητα αλλά και ακρίβεια κινήσεων.

  Να αναφέρουμε ότι τα τελευταία χρόνια σχεδόν όλες οι εταιρίες εφαρμόζουν λειτουργικά συστήματα που διευκολύνουν την δουλεία του επαγγελματία, όπως είναι τα Windows ή και Unix, όπου σίγουρα είναι αυτά που χρησιμοποιούνται ευρέως σε αυτούς τους υπολογιστές.

  Κύρια χαρακτηριστικά των tablets είναι ότι είναι ιδιαίτερα ελαφρύς και βολικοί για όλους όσους τους χρησιμοποιήσουν και εσχάτως τα τελευταία χρόνια έχουν και λαβή για να τα κουβαλάμε με μεγαλύτερη ευκολία.

  Να προσθέσουμε στα χαρακτηριστικά τις οθόνες αφής, τις γραφίδες, τις κάμερες που έχουν μερικά από αυτά, δυνατούς και γρήγορούς επεξεργαστές με υπηρεσίες Wi-Fi, Bluetooth, wireless Internet αλλά και άλλα πολλά.

Καλύτερες κυκλοφορίες