• Τα smartphones

  Όταν πριν από χρόνια έφτιαχνε ο Steve Jobbs την εταιρία Apple κανείς δεν φαντάζονταν πόσο επαναστατικά θα λειτουργούσε υπέρ της τεχνολογίας για τον ίδιο τον άνθρωπό.

  Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα ήτανε βέβαια και το λανσάρισμα των smartphones, όπου σίγουρα έχουν αλλάξει την καθημερινότητα των ανθρώπων. Τα συγκεκριμένα δεν είναι τίποτε άλλο από κινητά τηλέφωνο αλλά σε πιο εξελιγμένη μορφή.

  Βέβαια υπάρχουν και φθηνά smartphones αλλά τα καλύτερα smartphones είναι και αυτά που εκτός από το να λαμβάνουν και να κάνουν κλήσεις έχουν την ικανότητα να εκτελούν ένα σωρό εντολές.

  Ένα τέτοιο τηλέφωνο λοιπόν μπορεί να μην έχει καθόλου πληκτρολόγιο και να είναι touch screen, δηλαδή να έχει μια οθόνη αφής. Επίσης μπορεί με την βοήθεια του Internet, να τσεκάρει τα email που έχει ή ακόμα και να στείλει ένα νέο.

  Ένα τέτοιο τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο με όλες τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης αλλά και γενικότερα μπορούμε χρησιμοποιώντας έναν φυλλομετρητή, έναν browser,  να μπούμε και να τσεκάρουμε τη συμβαίνει σε όλον τον κόσμο.

  Τέλος, τα συγκεκριμένα τηλεφωνα έχουν μεγάλη χρησιμότητα σε ανθρώπους που έχουν μεγάλο φόρτο εργασίας και είναι δύσκολο να χάνουν ή να αργούν ένα email.

Καλύτερες κυκλοφορίες