• Το νέο iPad παρουσιάζεται

  Αν σας άρεσε το πρώτο iPad, τότε το iPad2 σίγουρα το λατρέψατε, τι θα γίνει όμως με την Τρίτη γενιά των αγαπημένων μας gadget που έρχονται με πολύ μεγάλη φορά για να μην κατακτήσουν ολοκληρωτικά.

  Συγκεκριμένα όπως και όλα τα προϊόντα της εταιρίας Apple έτσι και τα νέα iPad που θα εμφανιστούν θα φέρουν νέα δεδομένα τόσο στους υπολογιστές στην γενικότερη τους μορφή όσο και στα mobile Computing ειδικότερα .

  Στην συγκεκριμένη όμως νέα μορφή του μικρού υπολογιστή από την Apple, έχουμε επανασχεδιασμό του εξαιρετικού μικροεπεξεργαστή από την αρχή έτσι ώστε να μπορέσουν να εισάγουν και νέα στοιχεία, μιας και αυτός είναι ο λόγος αυτής της επανασχεδίασης.

  Δικαιολογημένα λοιπόν κάνει αυτές τις αλλαγές μιας και αν κοιτάξουμε στο παρελθόν θα δούμε ότι όσες αλλαγές έχουνε γίνει έχουν αποτυπωθεί σε αύξηση των πωλήσεων, κάτι που σήμερα είναι πολύ δύσκολό ένα νέο προϊόν να εμφανίζει θετικό πρόσημο στις πωλήσεις όπως κάνει το iPad.

  Έτσι λοιπόν η αναφορά iPad στηρίζεται στο ότι το νέο θα έχει αμφιβληστροειδή οθόνη, η μπαταρία του θα κρατάει περισσότερο, θα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη γκάμα applications από ότι υπήρχε μέχρι σήμερα, θα υποστηρίζει το νέο 4G LΤΕ, αξεσουάρ που θα είναι φιλικά ως προς το περιβάλλον αλλά και τιμή συμβατή για να μπορέσουν ακόμη και αυτοί που δεν μπόρεσαν να αγοράσουν τα προηγούμενα να το κάνουν τώρα.

  Υπάρχουν όμως και κάποια μειονεκτήματα στην νέα γενιά των iPad, καθώς θα είναι ελαφρώς βαρύτερο , δεν θα ταιριάζει με τις παλιότερες συσκευές, για να κάνετε αναβάθμιση θα πρέπει να πληρώνετε, αυτά ως επί το πλείστον είναι τα μειονεκτήματα που θα βρείτε.

Καλύτερες κυκλοφορίες